Don't stop 'til you get enough
















My favorite things


- Nu är det sommar, säger Leonard när vi precis tagit vad för mig är årets första dopp. Han och jag sitter i aftonsol på en liten klippa vid Delsjön. Jag försöker förklara fikonspråket. Leonard retar mig för att mina tår ser ut som russin. Sen döper vi änderna som simmar förbi.


Olé


Det är gryning när jag vaknar helt kallsvettig. I drömmen försökte jag hålla fast vid någonting. Jag minns inte vad det var men jag bet tag i det och släppte det inte med käkarna. Då började någon dra i det och mina tänder drogs ut med rötterna, en efter en.
Brukar aldrig kunna somna om efter mardrömmar, så jag går upp direkt. Balkongdörren har stått öppen under natten och köksgolvet är iskallt. Jag kokar gröt och läser lite i en tafflig Manhattandeckare från 60-talet som Ossian lånat mig:
”BARONEN VAR DÖD OCH DET FANNS MÅNGA ATT MISSTÄNKA, till exempel Anita Esquivel, baronens hustru, hans lady, som inte alls var ladylik utan snarare en erotoman, som inte tackade nej ens till sin mans chaufför.”

Funderar över möjligheterna att skriva dussindeckare på beställning (under pseudonym då naturligtvis).
Tittar ut genom fönstret då jag märker att solen håller på att gå upp på riktigt. I ett ögonblick bränner solen till fönsterrutorna på andra sidan gården och brandgult ljus fyller köket. Det försvinner lika snabbt som det kom men det ögonblicket, fyllt av genomborrande ljus, fastnar på något sätt i väggarna som ett överexponerat polaroidfoto. Jag lägger mig på golvet i en strimma sol som värmt upp linoleummattan.

"The famous seashore life"








- THIS BOY






LEONARD & HATT





*SKRIVKRAMP*


Hej hej!

O


Ossian berättar om sin kväll:
" Nej men hon var bara allmänt... sa saker som att man borde ´sluta noja´ och ´bara leva livet´ istället. Alltså. Vilken jävla idiot."
Jag tycker om Ossian.

FULLT ÖS ARBETSLÖS


Jag bara dricker och dricker.
Obegåvat.
Men hur gött som helst ändå


JUNI


I was dressed for success
but success it never comes
and I'm the only one who laughs
at your jokes when they are so bad
(and your jokes are always bad)

but they're not as bad as this

DET ÄR A OCH O




NY STRID


Studenten kom och gick. Var full mest hela tiden. Agerade god värdinna. Leonard döpte min krukväxt till Conchi. Gick vilse. Fick en turkisk konstnärs nummer. Lurade en okänd man på pengar. Traskade runt i röda skor. Idag är dagen efter och idag är en veckodag som känns som en söndag. Golvet i mitt rum svämmar över av blombuketter och vinflaskor och jag sitter fullt påklädd och sminkad i väntan på att något ska hända. Undrar om det är såhär det är.

CHERISH



You don't know how many times I've wished that I had told you

COME ON OVER BABY


Is it so hard to see?
I don't want to be your friend
I just wanna be a part of you
I just wanna be a part of you

RSS 2.0